Residus
no especials

Comptem amb els recursos tècnics i humans necessaris per al transport, la classificació i la gestió òptima de tot tipus de residus no especials, com ara cartró, plàstic, fusta, vidre, runes, ferralles i banals, entre d’altres. Busquem la manera més adequada de transformar cada residu.

Residus
especials

A més a més, ens encarreguem de la gestió de residus especials (bateries, piles, fluorescents…) que, degut a la perillositat dels seus components, han de ser tractats de manera específica segons la normativa vigent. Des d’ECO4US assegurem la traçabilitat del tractament correcte per a cada residu.

Recol·lecció
itinerant

A ECO4US busquem simplificar i optimitzar espais amb la recol·lecció de residus.

Per això, posem a disposició dels nostres clients l’opció de programar un servei itinerant de buidatge de contenidors de 1.000 litres, que du a terme pel nostre equip de professionals.

Mitjans: flota i
equips industrials

La nostra extensa experiència al sector ens ha demostrat que cada client genera un volum diferent de residus.

Per atendre cada necessitat, a ECO4US disposem d’una àmplia varietat de contenidors i compactadores de diferents mides, adaptats per a la gestió adequada de tot tipus de residus.

Palets

A més de fabricar palets i embalatges a mida segons les necessitats específiques de cada client amb fusta recuperada o nova, subministrem una varietat de palets usats, adquirits al nucli industrial i comercial de Catalunya.

A les nostres instal·lacions recepcionem, seleccionem i reparem els palets segons el tipus i qualitat. Comptem amb càmera pròpia per al tractament fitosanitari de palets i embalatges NIMF15.

Fomentem una economia circular, evitant la desforestació i reduint les emissions de CO2.