D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), ECO4US RESIDUOS, SL informa dels següents dades:

 

1.- TITULAR WEB

El titular d’aquest lloc web és ECO4US RESIDUOS, SL, amb CIF B56656127, denominació comercial ECO4US i domicili social a Pol. Industrial La Pedrosa 34-36 de Masquefa, 08783 Barcelona.

L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és info@gruptranspal.com.

ECO4US RESIDUOS, SL figura inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, al tom 49048, foli 154, full 605796 i número d’inscripció 1.

Aquesta informació regula les condicions d’ús, les limitacions de responsabilitat i les obligacions que els usuaris de la pàgina web que es publica sota el nom de domini www.eco4us.es les quals els usuaris assumeixen i es comprometen a respectar.

 

2.- OBJECTE

A través d’aquest lloc web, ECO4US RESIDUOS, SL ofereix els seus serveis buscant satisfer les necessitats dels seus usuaris, facilitant-los l’accés a la utilització dels nostres serveis i guiant-los en els passos que ha de seguir en la navegació del mateix.

 

3.- POLÍTICA D’ENLLAÇOS

En cas que s’introdueixi per un usuari d’Internet un enllaç des del seu propi lloc web al lloc web d’ECO4US RESIDUOS, SL, l’enllaç únicament vincularà amb la pàgina principal d’aquest últim, però no podrà reproduir-la de cap manera, i, en cas que es visualitzin els continguts del lloc web amb continguts aliens al mateix, aquests continguts aliens no podran induir a error, confusió o engany als Usuaris sobre la procedència dels seus continguts, ni suposar un acte de comparació o imitació deslleial o un aprofitament de la reputació d’ECO4US RESIDUOS, SL.

No es realitzarà des de la pàgina que introdueix l’enllaç cap tipus de manifestació falsa o inexacta sobre ECO4US RESIDUOS, SL, empreses associades, col·laboradors o empleats, ni s’indicarà en aquesta pàgina que tenen el consentiment d’ECO4US RESIDUOS, SL per a la inserció de l’enllaç, o que ECO4US RESIDUOS, SL té alguna relació o col·laboració amb aquesta pàgina.

La pàgina que estableixi l’enllaç haurà de complir amb la llei i no disposar o enllaçar amb continguts il·lícits o contraris a la moral i a les bones costums.

L’existència de llocs enllaçats no suposa que existeixin acords amb els responsables o titulars dels mateixos, i ECO4US RESIDUOS, SL no es fa responsable pels danys produïts per la il·licitud, qualitat, desactualització, indisponibilitat, error i inutilitat dels continguts d’aquests llocs, ja que els desconeix. En qualsevol cas, si l’Usuari tingués coneixement que els llocs enllaçats remeten a pàgines els continguts o serveis dels quals són il·lícits o contraris a la moral haurà de posar-ho en coneixement d’ECO4US RESIDUOS, SL.

Per la seva part, el propi Lloc Web inclou dispositius tècnics d’enllaç que permeten a l’Usuari accedir a altres pàgines i portals d’Internet, actuant ECO4US RESIDUOS, SL com a prestador de serveis d’intermediació de conformitat amb l’article 17 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, per la qual cosa només serà responsable dels continguts i serveis subministrats als llocs enllaçats en cas que havent tingut coneixement efectiu, en la forma prevista per la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, de la il·licitud no hagi desactivat l’enllaç.

Tret en els casos permesos per la llei o expressament autoritzats per ECO4US RESIDUOS, SL, sempre que es permeti un enllaç directe amb el seu Lloc Web, queda prohibida la utilització de qualsevol marca o qualsevol altre signe distintiu d’ECO4US dins de la pàgina on es trobi l’enllaç, tret que s’autoritzi expressament.

A aquests efectes es habilita l’adreça de correu electrònic info@gruptranspal.com, d’aquesta manera, els usuaris hauran de comunicar: nom, adreça, número de telèfon i adreça de correu electrònic; especificació de la suposada activitat il·lícita duta a terme en el Portal; fets o circumstàncies que revelen el caràcter il·lícit d’aquesta activitat.

 

4.- CONDICIONS D’ÚS

L’ús de la pàgina atorga l’ús d’usuari i implica l’acceptació de les condicions de l’avís legal, política de privadesa i condicions d’ús, si l’usuari no estigués conforme, s’abstindrà d’utilitzar la pàgina. L’usuari està obligat i es compromet a utilitzar la pàgina i els continguts de conformitat amb la legislació vigent, l’Avís Legal, i qualsevol altre avís contingut en aquesta pàgina, així com amb les normes de convivència, la moral i bones costums generalment acceptades.

L’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers qualsevol contingut de la Pàgina, tals com informacions, textos, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, gravacions, programari, logotips, marques, icones, tecnologia, fotografies, programari, enllaços, disseny gràfic i codis font, o qualsevol altre material al qual tingués accés en la seva condició d’Usuari de la Pàgina, sense que aquesta enumeració tingui caràcter limitatiu.

 

5.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen a la pàgina són propietat de ECO4US RESIDUOS, SL o, si s’escau, de tercers que han autoritzat el seu ús, sense que pugui entendre’s que l’ús o accés al portal i/o als continguts atribueixi a l’usuari cap dret sobre les citades marques, noms comercials i/o signes distintius, i sense que puguin entendre’s cedits a l’usuari, cap dels drets d’explotació que existeixin o puguin existir sobre els dits continguts. I no entén cedits ni s’autoritza la seva utilització, en cap cas, als usuaris de la pàgina llevat que s’obtinguin els drets per escrit del legítim titular dels mateixos.

 

6. – ÚS DE XARXES SOCIALS OFICIALS DE ECO4US RESIDUOS, SL

El prestador de serveis de les pàgines oficials de ECO4US a les xarxes socials és l’entitat ECO4US RESIDUOS, SL amb CIF B56656127 i domicili social a Pol. Industrial La Pedrosa 34-36 de Masquefa, 08783 Barcelona i mateix domicili a efectes de notificacions.

L’accés i ús d’aquestes pàgines requereix de l’acceptació de les condicions generals d’ús de xarxes socials i la política de privadesa que més avall es detalla i es completa amb la política i les normes de les plataformes de cada xarxa social.

Per a qualsevol consulta o contacte amb ECO4US RESIDUOS, SL els usuaris podran comunicar-se a través del número de telèfon 937727214 o de la següent adreça electrònica: info@gruptranspal.com.

 

Condicions d’ús de la pàgina oficial de ECO4US a les xarxes socials

Si us plau, llegiu atentament aquestes condicions d’ús ja que contenen tota la informació relativa als vostres drets i obligacions com a usuari de la pàgina oficial de ECO4US a les xarxes socials.

L’usuari, un cop unit a la pàgina de ECO4US RESIDUOS, SL, podrà publicar en aquesta darrera comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. S’hi prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decorum, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, ECO4US RESIDUOS, SL es reserva el dret a retirar de immediat el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

ECO4US RESIDUOS, SL no es farà responsable dels continguts que lliurement hagi publicat un usuari.

El usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que es puguin publicar a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de ECO4US RESIDUOS, SL, però sí que romandran a la Xarxa Social.

 

Concursos i promocions 

ECO4US RESIDUOS, SL es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

 

Publicitat 

ECO4US RESIDUOS, SL utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals del RGPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de ECO4US RESIDUOS, SL perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privadesa de la Xarxa Social:

L’usuari està obligat a realitzar un ús raonable de la pàgina oficial de ECO4US de les xarxes socials i dels seus continguts, segons les possibilitats i finalitats per a les quals està concebut d’acord amb els usos i costums, la moral, la legislació vigent, les presents normes i les normes i polítiques publicades per les xarxes socials. L’usuari serà l’únic responsable de la informació, imatges, opinions, al·lusions o continguts de qualsevol tipus que comuniqui, allotgi, transmeti, posi a disposició o exhibeixi a través de la pàgina oficial de ECO4US a les xarxes socials.

ECO4US RESIDUOS, SL no podrà ser considerat responsable editorial dels continguts publicats per l’usuari i declara expressament que no es identifica amb cap de les opinions que els usuaris publiquin a la pàgina oficial de ECO4US a les xarxes socials de les quals se’n fa totalment responsable l’emissor de les mateixes.

En tot cas, queda prohibit l’ús de la pàgina oficial de ECO4US a les xarxes socials amb finalitats il·legals o no autoritzades, amb o sense finalitat econòmica.

 

7. – EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

ECO4US RESIDUOS, SL inclou al seu Lloc Web una sèrie de continguts sobre les seves activitats, productes, estructura, gestió i equips propis d’una Web corporativa. ECO4US RESIDUOS, SL exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota mena que poguessin derivar-se de l’accés als continguts, informacions, publicitat, opcions, conceptes i imatges facilitades als usuaris.

En qualsevol cas, ECO4US RESIDUOS, SL no es fa responsable de:

  • El mal que l’usuari pugui fer del Lloc Web.
  • La continuïtat dels continguts del Lloc Web.
  • L’absència de virus i/o altres components nocius al Lloc Web o al servidor que els subministra, tant pel que fa a la visualització dels continguts pels usuaris com a la baixada dels mateixos.
  • Els continguts i serveis prestats per altres Llocs Web als quals pugui tenir accés des de les adreces d’Internet titularitat de ECO4US RESIDUOS, SL.
  • El major o menor rendiment dels continguts allotjats al Lloc Web.
  • Els danys o perjudicis que causés qualsevol persona, bé a si mateixa o a tercers, que infringís les condicions, normes i instruccions que ECO4US RESIDUOS, SL en aquest Lloc Web.
  • El mal funcionament de programari o plug-ins (baixada que pogués realitzar-se des de l’enllaç establert a l’efecte), que pogués ser necessari per a la visualització o escolta de determinats continguts allotjats en el present Lloc Web.
  • Qualsevol acció o actuació que pogués realitzar en relació amb la vulneració de drets de tercers, especialment, amb relació a la imatge, propietat intel·lectual o industrial.
  • De l’edició, revisió, censura i verificació dels continguts de les pàgines o Llocs d’Internet amb els quals l’usuari es connecti a través del motor de cerca o d’hipervincles inclosos en el Lloc Web de ECO4US RESIDUOS, SL.

Exempció de responsabilitat pel funcionament del Lloc Web

ECO4US RESIDUOS, SL presta els seus serveis i continguts de forma continuada emprant tots els mitjans tècnics al seu abast per realitzar aquesta prestació de forma satisfactòria.

ECO4US RESIDUOS, SL podrà, quan ho consideri convenient, realitzar correccions, millores o modificacions en la informació continguda en el seu Lloc Web, sense que això doni lloc, ni dret a cap reclamació o indemnització, ni impliqui reconeixement de responsabilitat alguna.

ECO4US RESIDUOS, SL no es fa responsable pels danys i perjudicis de tota mena que poguessin derivar-se de la disponibilitat i continuïtat tècnica del funcionament del seu Lloc Web. En qualsevol cas, ECO4US RESIDUOS, SL durà a terme totes les actuacions necessàries per restablir els seus serveis en cas de fallida tècnica.

 

8.- LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ 

ECO4US RESIDUOS, SL es reserva la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per incompliment de les presents condicions.

En cas d’existir discrepància entre l’establert en el present Avís Legal i les Condicions Particulars de cada servei específic, prevaldrà el disposat en aquestes últimes.

En el cas que qualsevol disposició o disposicions contingudes en el present Avís Legal fossin considerades nul·les o inaplicables, en la seva totalitat o en part, per qualsevol Jutjat, Tribunal o òrgan administratiu competent, aquesta nul·litat o inaplicació no afectarà la resta de disposicions del present Avís Legal ni a les Condicions Particulars dels diferents serveis del present Lloc Web.

La no execució o execució, per part de ECO4US RESIDUOS, SL de qualsevol dret o disposició contingut en aquestes Condicions Generals no constituirà una renúncia al mateix, llevat de reconeixement i acord escrit per part seva.

La relació entre l’usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d’aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte.  ECO4US RESIDUOS, SL té el seu domicili a Masquefa, Espanya.